Die ontwikkeling van pulsherkennings apparaat en 'n digitale rekenaar vir outomatiese teikenagtervolging van projektiele - Frick, P. A.(Pieter Andries) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1967.