Sommige faktore wat die opname van kalium uit die Arcadia serie deur Nicotiana Tabacum L. beïnvloed - Steenkamp, Christiaan Jacobus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (PhDAgric) -- Universiteit van Stellenbosch, 1971.