Die orientering van beginneronderwysers gedurende hul proeftydperk : 'n didaktiese verkenning van die orienteringsverskynsel - Stander, R. H.(Rudolph Hendrik) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, [1973?].