Oorgangswaarskynlikhede en stralingsleeftye van N IV en N V engergievlakke - Olivier, Josephus H. I.(Josephus Hercules Ignatius) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1977.