Die invloed van televisie op enkele morele waardes van 'n groep Afrikaanssprekende eerstejaarstudente aan die Universiteit van Stellenbosch - Loubser, Minnie Jeanne (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1980.