Die opvoedkundige moontlikhede van die skool se jeugweerbaarheidsprogram met besondere verwysing na kurrikulumbeplanning en onderwyseropleiding [Microfiche] - Coetzee, Japie (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Mikroreproduksie van oorspronklike proefskrif.