Deutero-Jesaja? : 'n ondersoek na die gronde van die verdelingshipotese met betrekking tot die boek Jesaja - Retief, Charl Wynand (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1982.