Die Verspreiding, skadelikheid en beheer van die sitrusaalwurm, Tylenchulus Semipenetrans cobb 1913, in die Sondagsriviervallei [Microfiche] - Willers, Peter (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch.