Miokardiale kontraktiliteit, hart pompfunksie en sirkulatoriese reserwe soos omskryf in die hondmodel - Coetzee, André (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.