Die bedieningsmoontlikheid van 1 Korintiers 15 aan die terminale kind (5-8 jaar) - De Villiers, James, 1954- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.