Verkenning van die verloop van die bediening van genesing in die kerk - Bosman, A. M.(Andrew Murray),1944- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.