Die identifikasie van hoe-risiko pasiente met latente siekte in families met tipe I-progressiewe familiele hartblok [Microfiche] - Van der Merwe, Pieter-Luttig (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Mikroreproduksie van oorspronklike proefskrif.