Die gebruik van die Psalms in die pastoraat met die oog op die ontwikkeling van 'n deurleefde spiritualiteit - Wessels, D. G. (Douw Gerbrandt), 1966- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.