Die ontvriesingsfase as motivering in die prosesmatige vernuwing van die gemeente - Redelinghuys, R.(Rossouw),1964- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, [1991].