Die perspektief van gemeentespiritualiteit as korporatiewe aangeleentheid in die pastorale bediening : 'n teologiese besinning - Van Rooyen, J. T. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, [1996]