Was J.C.G. Kotze sy tyd vooruit? : 'n vergelykende studie van die standpunte van J.C.G. Kotze met die van R.S. Armstrong, J. Aldrich en D. Watson - Engelbrecht, Etienne le Roux (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B.D.) -- Universiteit van Stellenbosch, [1996].