John Joubert se komposisies : n stylkritiese ondersoek met spesiale verwysing na sy vokale werk - Geldenhuys, Daniel Gerhardus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (D.Mus.) -- Stellenbosch University, 1976.