Die ontwikkeling van die bekwaamheid om meetkundige figure verbaal te beskryf - Von Ludwig, W. A. P.(Wilhelm Alexander Peter) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (DEd) -- Universiteit van Stellenbosch, 1986.