Die impak van die grondgebruikstruktuur van die Suid-Afrikaanse stad op die werkritkoste van die lae-inkomste groepe - Coetzee, Christine (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.