Blanke volksboukuns in Transvaal tot 1900, met spesiale verwysing na woningbou - Labuschagne, Elizabeth Catharina (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.