Deurwinterde solidariteit : 'n ondersoek na die filosofiese en teologiese agtergrond en die teologiese vrugbaarheid van 'Anamneutiese solidariteit' soos geformuleer deur Helmut Peukert - Muller, H. P.(Hans Peter),1962- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.