Die aanleer van 'n inboorlingtaal deur sendingwerkers met besondere verwysing na Bantoe-Afrika - De Villiers, Claude Marais (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1947.