Die aanspreeklikheid van die staat vir die onregmatige dade van sy dienare - Steyn, L. C.(Lucas Cornelius),1903- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (LL.D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1927.