Die aanspreeklikheid van 'n bank vir die verkeerdelike dishonorering van 'n klient se tjek - Bekker, Elizabeth Elena (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (LL.M.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1976.