Die Afrikaanse historiese roman en die literere kritiek : aspekte van die verhouding tussen literer-kritiese perspektief en literere tradisie - John, Philip (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (D. Litt.) -- University of Stellenbosch, 1998