Die agtiende-eeuse Engelse masque as teatergenre by Thomas Augustine Arne (1710-1778) met spesiale verwysing na Comus en Alfred - Kapp, Duporette (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Mus.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1997.