Die alledaagse lewe op Groot Constantia tussen die jare 1685-1885 - Van der Merwe, Matthijs Pieter Sikma (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.