Die bediening van moed aan die moedelose : 'n teologies-filosofiese ontleding van die konsep moed, met die daaropvolgende toepassing in ondersteunende berading - Beukes, Barend Jacobus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Dissertation (B.D.) -- University of Stellenbosch, 2000.