Die bemagtiging van ouers met betrekking tot effektiewe onderwysleierskap in sekondêre skole in SA in 'n tyd van transformasie [microform] - Stuurman, C (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MEd) -- University of Stellenbosch, 1998.