Die benutting van maatskaplikewerksupervisie in die onderrrig van 'n diverse studentepopulasie - Von Schlicht, Helena (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MSocialWork)--Stellenbosch University, 2003.