Die diensstelsel van onderwysers aan skole vir blankes onder die Kaaplandse Onderwysdepartement, veral sedert 1910 : 'n histories-kritiese studie van bepaalde aspekte - Cerff, S. M.(Severus Marthinus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1965