Die dinastie van die Omriede in die lig van die argeologie - Pienaar, D. N.(Daniel Nicolaas) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1974.