Die evaluering van studenteterugvoer met die oog op onderrigontwikkeling aan hoer onderwysinstellings - Boshoff, Huibrecht (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1992.