Die finansiering van behuising in Brasilie, Frankryk, Wes-Duitsland met die klem op gekoppelde besparing deur die voornemende huisbewoner - Hugo, Carel Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M. Com.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1986.