Die herwinning van karboksiliese sure met behulp van ioonuitruiling - Marais, Arno P.(Arno Peter) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1992.