Die interaksie tussen liefde en volwassenheid in die voorbereiding van jongmense vir die huwelik - Schoeman, Lettie Cecilia (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Dissertation (B.D.) -- University of Stellenbosch, 2000.