Die invloed van die klient en / of ontwerpingenieur op die produktiwiteit van die siviele ingenieursindustrie in Suid-Afrika - Wessels, P. F.(Pieter Francois) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1986.