Die invloed van kalsium op die kwaliteit en houvermoe van aartappels (Solanum tuberosum L.) - Venter, Marianne W.(Marianne Wilma) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph. D. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.