Die invloed van musiekonderrig op die selfbeeld van die leerder met aandagafleibaarheid-hiperaktiwiteit - Smal, Dina-Mare (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA) -- University of Stellenbosch, 2004.