Die keuring van studente vir die Nasionale Diploma in Omgewingsgesondheid aan die Kaapse Technikon - Louw, Anita Dorothea (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1997.