Die ontstaan van die nie-Blanke stemreg en die verskansing daarvan in die Suid-Afrika wet van 1909 - Haasbroek, D. J. P (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph.D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1957.