Die ontwerp van 'n basiese opleidingsprogram vir Christelike jeugleiers binne skoolverband met besondere verwysing na die Afr. CSV-leier - Burger, A. J. S.(Alwyn Johannes Stephanus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MEd) -- University of Stellenbosch, 1983.