Die ontwerp van 'n tweepoort, dubbel-gepolariseerde, waaierbundel mikrostrook-antenne by 3 GHZ - Du Toit, Leendert Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.