Die organisasie van proteiensintese in hartselle : aktivering van aminosure - Coetzee, G. A (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Sc.(Geneeskundige Wetenskappe)) -- Universiteit van Stellenbosch, 1973.