Die pasientprofiel van Tygerberg se epilepsie kliniek en 'n studie van Lamotrigine as byvoeging terapie in pasiente met epilepsie - Potgieter, Joseph Antonie (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Sc.(Geneeskundige Wetenskappe)) -- Universiteit van Stellenbosch, 1993.