Die sosiaal-ekonomiese toestand van werkende meisies - wat alleen 'n primere skoolopleiding gehad het - in Kaapstad en Worcester - Theron, Erika (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1929.