Die validering van 'n keuringsbattery vir Swart ertsvragwabestuurders in die mynbedryf - Engelbrecht, P. G.(Pieter Gideon) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1983.