Die verband tussen onderwys en sendingwerk in Suidwes-Afrika 1806-1870 : 'n kritiese beskouing van bepaalde aspekte - Heese, C. P.(Carl Pieter) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed..) -- Universiteit van Stellenbosch, 1978.