Die verhouding tussen die Oranje-Vrystaat en die Kaapkolonie vanaf 1854 tot 1869 - De Wet, G. C.(Gert Cornelis) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1962.