Die verhouding tussen voorvadergeloof en toorgeloof in die godsdiens van die Bantoe in Suid-Afrika - Botma, P. J (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, [1929?].